Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanpanerad aubergine

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott tillbehör till pastan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär auberginerna i smala skivor. Lägg skivorna på ett skärbräde och strö över salt och låt stå och dra ur vätska ca en halv timma. Torka av dem med hushållspapper.
  2. Vispa upp ägget på en tallrik. Blanda ost, ströbröd och timjan på en annan tallrik. Vänd aubergineskivorna i ägget och sedan i ostblandningen.
  3. Stek dem några minuter i olivolja på varje sida tills de fått fin färg, krydda och lägg upp på ett serveringsfat.
  4. Servera som tillbehör till t ex spagetti eller rosmarinkryddad klyftpotatis och tomatsås..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.