Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsksill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag 15 minuter
Skriv ut

Trots namnet så brukar jag använda den till midsommar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av väl, men tag vara på lagen. Skär sillen i 2 cm breda bitar. Tvätta citronerna väl i ljummet vatten. Pressa saften ur den ena och skär den andra i lövtunna skivor. Halvera skivorna. Skala och skiva löken.
  2. Varva sillen med citron- och lökskivor i en glasburk. Blanda gräddfill, citronsaft, vitpeppar, ev socker och 1 msk lag från sillen. Häll blandningen över sillen och låt det hela stå ca 1 dygn före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.