Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig påsksill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Superenkel och god sill till påsk- eller julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av på hushållspapper.
  2. Skär filéerna i sneda bitar.
  3. Finhacka rödlöken och hacka dillen.
  4. Rör samman gräddfil, majonäs och kaviar. Tillsätt rödlök och dill.
  5. Lägg till sist i sillbitarna. Låt det hela stå kallt några timmar.
  6. Om man lägger upp sillen på ett fat garnera med hårdkokta ägg och lite hackad rödlök och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.