Annorlunda marmelad, måste pröva.
Blir 2 burkar, à 500 g.
Instruktioner
- Skala och skär mangon i tärningar. Lägg mangon tillsammans med mangokärnorna, vattnet, sockret och citronflagorna i en tjockbottnad kastrull.
- Koka alltsammans på medelvärme i ca 15 minuter. Ta mangokärnorna ur kastrullen och skrapa av fruktköttet. Skumma av.
- Dela passionsfrukterna på mitten och skrapa ur fruktköttet med en sked. Tillsätt det därefter i marmeladen och låt alltsammans koka upp några minuter.
- Skölj ur två glasburkar och locken med kokande vatten. Fyll de varma burkarna med marmeladen, ända upp till kanten. Tillslut burkarna. Förvara burkarna svalt.
Publicerat den
3 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mild, söt och syrlig på samma gång. Otroligt god och väldigt enkel att göra!
Vad menas med "2 flagor citronskal"? Hur stor är en flaga?