Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med ost- och svampsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna pasta täcks av en krämig senapssås med brynta champinjoner, valnötter och klickar av smältande färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stor stekpanna på medelvärme. Fräs champinjonerna cirka 5 minuter under omrörning tills de är mjuka. Tillsätt vitlöken och fräs 30 sekunder. Tillsätt vinet och låt sjuda ca 5 minuter tills vätskan har reducerats till hälften.
  2. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och koka pastan tills al dente, enligt paketets anvisningar. Låt pastan rinna av.
  3. Tillsätt senap och grädde till champinjonerna och koka upp under omrörning. Låt sjuda ca 2 minuter tills såsen tjocknar något. Sänk till låg värme.
  4. Tillsätt pastan till svampsåsen och klicka ner osten. Rör om försiktigt så att osten börjar smälta. Garnera med valnötter och gräslök. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.