Denna pasta täcks av en krämig senapssås med brynta champinjoner, valnötter och klickar av smältande färskost.
Instruktioner
- Hetta upp oljan i en stor stekpanna på medelvärme. Fräs champinjonerna cirka 5 minuter under omrörning tills de är mjuka. Tillsätt vitlöken och fräs 30 sekunder. Tillsätt vinet och låt sjuda ca 5 minuter tills vätskan har reducerats till hälften.
- Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och koka pastan tills al dente, enligt paketets anvisningar. Låt pastan rinna av.
- Tillsätt senap och grädde till champinjonerna och koka upp under omrörning. Låt sjuda ca 2 minuter tills såsen tjocknar något. Sänk till låg värme.
- Tillsätt pastan till svampsåsen och klicka ner osten. Rör om försiktigt så att osten börjar smälta. Garnera med valnötter och gräslök. Servera genast.
Publicerat den
6 december 2010
Liknande recept
Skriv kommentar