Med färsk pasta kan man till och med sno ihop en lyxmiddag utan problem.
Pastan serveras med en tomat- och paprikasallad, där paprikan och tomaterna först ugnsrostas.
462 kalorier per portion
37 g fett
14 g protein
19 g kolhydrater
Instruktioner
- Börja med salladen.
Sätt ugnen på 200 grader.
- Halvera och kärna ur paprikorna, halvera körsbärstomaterna.
Ugnsbaka på en plåt med bakplåtspapper ca 15 minuter.
Ta ut och lägg paprikorna att svalna i en plastpåse, dra av skalet.
Kärna ur och tärna gurkan.
Blanda allt med olja, vitvinsvinäger och smaka av med salt och peppar.
- Sätt sedan ugnen på 175 grader.
- Koka lasagneplattorna i vatten med salt och lite olja ca 5 minuter. Skölj plattorna i kallt vatten.
Ansa och grovhacka ruccolan, ansa och finhacka löken.
Grovhacka dill och nötter.
Blanda ruccola, lök, dill, nötter och färskost till en röra.
Salta och peppra.
- Lägg lite fyllning på varje lasagneplatta, rulla ihop som en rulltårta och skär i bitar.
Ställ bitarna som stubbar med snittytan upp i en ugnssäker form. Droppa över oljan, strössla över osten och ställ i ugnen ca 10 minuter.
- Servera stubbarna med tomat- och paprikasalladen.
Publicerat den
29 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar