Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peach melba-mazarin

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Supersöt avslutning med persikor, hallon och påskgodis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan på rivjärn och blanda med smöret. Tillsätt socker,ägg, vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Rör till en jämn smet.
  2. Kärna ur och skär persikorna i bitar. Blanda ner persikor och hallon i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen cirka 50 minuter. Låt kakan stå kvar i formen cirka 5 minuter innan den lossas och får kallna på galler.
  4. Passera 25 g hallon genom en finmaskig sil. Kasta bort kärnorna. Blanda florsocker, vatten och passerade hallon och rör till en slät glasyr. Bre glasyren på kakan och garnera med godis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.