Supersöt avslutning med persikor, hallon och påskgodis.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan på rivjärn och blanda med smöret. Tillsätt socker,ägg, vaniljsocker och mjöl blandat med bakpulver. Rör till en jämn smet.
- Kärna ur och skär persikorna i bitar. Blanda ner persikor och hallon i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
- Grädda kakan i nedre delen av ugnen cirka 50 minuter. Låt kakan stå kvar i formen cirka 5 minuter innan den lossas och får kallna på galler.
- Passera 25 g hallon genom en finmaskig sil. Kasta bort kärnorna. Blanda florsocker, vatten och passerade hallon och rör till en slät glasyr. Bre glasyren på kakan och garnera med godis.
Publicerat den
1 april 2010
Liknande recept
Skriv kommentar