Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelles favorit

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ibland har man skinka över, då passar denna lättgjorda rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skrapa av gelén på bogskinkan. Skär den i ganska tjocka skivor. Ansa purjolöken och skölj den väl. Strimla den och bred ut den i en ugnsfast form. Lägg på bogskivorna. Blanda grädden med chilisås och curry. Häll den över bogen. Grädda 20 minuter, tills grädden blivit lätt simmig och rätten fått fin färg.
  2. Servera med kokt ris och krispig grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.