Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkyckling

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

God pepprig smak Senapen var inte med från början men jag la till det och det blev super.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen och skär svampen i kvartar. Skala och hacka löken. Stek kycklingen i en stekpanna med smör. Tillsätt svamp och lök och fräs lite till. Rör i crème fraiche, fond, krossad peppar och pressad vitlök. Koka ihop några minuter och servera med ris eller pasta och en sallad.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.