Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikomuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Roligt och gott med lite variation.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär persikan i klyftor som delas på hälften. Lägg dem i en skål och strö över 1 tsk vaniljsocker. Blanda så att vaniljsockret lägger sig på persikoklyftorna.
  2. Hetta upp mjölken i en kastrull, ställ åt sidan och lägg i smöret så att det smälter. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda bakpulver och mjöl i en liten skål. Tillsätt mjölet växelvis med mjölken i äggblandningen. Fördela smeten i formarna.
  3. Stick ned persikobitarna i smeten.
  4. Grädda mitt i ugnen i 200° ca 15 minuter. Låt svalna under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.