Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och persikomuffins

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Läckra muffins som smakar helt underbart.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Rör ner äggen, ett i taget och sikta ner vaniljsocker, bakpulver , bikarbonat och vetemjöl. Tillsätt mjölken och rör smeten slät.
  2. Mosa bananen och skär persikorna i mindre bitar. Vänd ner i smeten tillsammans med citronskalet. Skeda upp smeten i stora muffinsformar så att de blir fyllda 3/4.
  3. Strö över lite flagad mandel och grädda i mitten av 175 graders varm ugn i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.