Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikomuffins

 
Skriv ut

En ny variant

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 200°C
  2. Blanda de torra ingredienserna för sig och ägg, yoghurt och mjölk för sig. Kärna ur och tärna persikorna fint och vänd runt tärningarna i mjöl. Blanda äggblandningen med mjölblandningen och vänd ner periskorna. Skeda upp i muffinsformar. Blanda 1/2 dl strösocker med muskotnöt och strö över muffinsen.
  3. Grädda i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.