Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pesce presso Canterello

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smaskigt kryddig fisk med kantareller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pudra botten på en ugnsfast form med vitlökspeppar. Hacka vitlöken, strimla de soltorkade tomaterna, hacka kantarellerna. Blanda vitlök, soltorkade tomater, kantareller, krossade tomater, matlagningsgrädde och créme fraiche till en sås. Skeda ut lite på botten av formen.
  2. Dela fisken i fyra delar och krydda på båda sidor med vitlökspeppar. Lägg ner fisken i formen, häll lite citronsaft över varje bit. Häll över resten av såsen, och strö över ett lager vitlökssalt på alltihop. Gratinera i 200 grader i cirka 25-30 minuter. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.