Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestopaj

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Mycket god vegetarisk paj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen, gärna i matberedare. Linda sedan in pajdegen i plastfolie och lägg i kylen ca 30 minuter.
  2. Skär grönsakerna i bitar, lägg i en ugnsäker form, ringla över olivolja och strö över salt och peppar. Ställ in i mitten av ugnen i 20-30 minuter i 225 grader.
  3. Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda pajskalet i ca 10 minuter samtidigt som du ugnssteker grönsakerna. Vispa under tiden ihop ägg, mjölk och pesto i en skål.
  4. När grönsakerna är färdiga, lägg dem i det förgräddade pajskalet, häll över pestosmeten och grädda pajen i ca 30-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.