Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk och Pestopaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En paj med räkor känns alltid lite lyxigt att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. Gör pajskalet enligt receptet och tryck ut den i en pajform. Nagga botten och ställ den kallt i ca 30 min.
  3. Ta fram pajskalet och förgrädda det mitt i ugnen ca 10 min.
  4. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Skala och hacka löken, skala räkorna.
  5. Fräs lök och spenaten i lite matfett. Tillsätt pesto och smaka av med salt och peppar.
  6. Fördela spenatröran över den förgräddade pajskalet. Strö räkorna över det hela.
  7. Vispa samman ägg och mjölk. Häll äggsmeten över pajen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30-40 min eller tills äggsmeten har stannat och fått fin färg.
  8. Smaklig Måltid!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.