Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmussla med rosévinägrett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Underbar sommarförrätt eller som huvudrätt, gör då portionen lite större

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till vinägretten. Stek pilgrimsmusslorna, hastigt på både sidorna. Lägg ner sparrisen i kokande vatten, koka bara någon minut så sparrisen bibehåller sin spänst. Ta upp och skölj hastigt i kallt vatten.
  2. Lägg lite sallad på varje tallrik, sedan 1 pilgrimsmussla, några sparrisar, lite av välnötterna och sist ringla vinägretten över.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.