Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmusslor i paket

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Musslornas subtila smak förhöjs med den här asiatiska kryddningen och lagas fettsnålt till en elegant rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 210 grader. Skölj musslorna och låt dem rinna av väl.
  2. Lägg de frysta grönsakerna i en teflonstekpanna och fräs på hög värme.
  3. Blanda crème fraiche, soja, curry och koriander. Smaka av med peppar. Blanda hälften av såsen med grönsakerna.
  4. Portionera upp grönsakerna på fyra stora, dubbla ark bakplåtspapper och portionera upp musslorna ovanpå. Klicka över resten av såsen. Vik ihop kanterna på bakplåtspappret till fyra paket och stäng dem med hjälp av tandpetare så att de blir helt täta.
  5. Lägg paketen på en plåt och ställ in i ugnen. Baka i ugnen cirka 15 minuter. Öppna paketen och låt dem ånga av.
  6. Servera genast med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.