Musslornas subtila smak förhöjs med den här asiatiska kryddningen och lagas fettsnålt till en elegant rätt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 210 grader. Skölj musslorna och låt dem rinna av väl.
- Lägg de frysta grönsakerna i en teflonstekpanna och fräs på hög värme.
- Blanda crème fraiche, soja, curry och koriander. Smaka av med peppar. Blanda hälften av såsen med grönsakerna.
- Portionera upp grönsakerna på fyra stora, dubbla ark bakplåtspapper och portionera upp musslorna ovanpå. Klicka över resten av såsen. Vik ihop kanterna på bakplåtspappret till fyra paket och stäng dem med hjälp av tandpetare så att de blir helt täta.
- Lägg paketen på en plåt och ställ in i ugnen. Baka i ugnen cirka 15 minuter. Öppna paketen och låt dem ånga av.
- Servera genast med ris.
Publicerat den
13 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar