Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmusslor med mynta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kan rekommendera denna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 220 grader. Låt musslorna ligga kvar i skalet. Lägg dem i ett ugnssäkert fat, strö över salt, häll på hälften av olivoljan.
  2. Ugnsbaka musslorna i 4 min., inte längre. Skvätt över vinäger och resten av oljan. Garnera med mynta och peppar och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.