Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pimpad rödbetssallad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En nyskapad rödbetssallad med sötsyrliga smaker. Servera gärna formad som en ståtlig kupol.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rödbetorna i små tärningar och rör ihop med créme fraiche och senap. Låt stå ca 10 minuter. Skär potatis, saltgurka och äpple i små tärningar. Skala och finhacka löken. Rör ner allt i rödbetsröran och salta.
  2. Klä insidan av en skål med plastfolie. Lägg i rödbetssalladen och packa tätt. Täck med plastfolie och ställ kallt i minst 4 timmar. Vänd upp på ett fat och toppa med dillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.