Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkagriskaka

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

GOTT!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att röra margarin och socker poröst. Tillsätt ägg (ett i taget). Tillsätt övriga ingredienser och rör/vispa ihop till en smet.
  2. Grädda kakan i mitten av ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.
  3. Smält blockchokladen och tillsätt margarin. Bred över glasyren på kakan när den kallnat. Strö på hackade polkagrisar.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Niiranen 29 januari 2008

    Syndigt goda!!!!!

  • anluk 31 januari 2008

    Äntligen har jag hittat ett gammalt recept som jag haft i mina gömmor tidigare men slarvat bort! Nu blir det polkagriskaka här hemma det kan jag lova! Tackar!

  • Christina56 9 mars 2008

    Yngste sonen gillar inte polkagrisar men åt av denna och tyckte det var så gott. Jag tog 150 g mörk blockchoklad och 150 g vit blockchoklad och blandade till glasyr.

  • Lila-76 23 mars 2009

    Jättegod kaka som fick massor med beröm och recept-förfrågan. Jag använde fazer´s chokladkaka med krossad marianne i, supergott! Tack ,tack, för receptet!

  • injonil 1 januari 2010

    Den var mustig i chokladsmaken och lite härligt seg i konsistensen. Som en god knorr kom sen det krispiga från polkagris med ett uns av mint. Mmmm...gott.

  • pullan21 9 november 2012

    Inget för oss. Mäktig och tung i smaken och trots att det var mycket polkagrisar i kändes det knappt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.