Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ät som den är eller med korv, kött eller vad som finns kemma

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och lök. Skär dem i klyftor. Bryn potatis och lök i matfett i en stekgryta. Tillsätt tomaterna med sitt spad, salt och kryddor.
  2. Låt allt koka under lock tills potatisen känns mjuk, 10-15 minuter. Häll över gräddfilen och strö över gräslöken före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.