Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgulasch med korv

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Härlig höstgryta i allt-i-ett stuk. Enkel, värmande, mättande och god.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och tärna potatisen, strimla paprikan och skiva löken. Fräs lätt i olja. Klyfta tomaterna och blanda ner. Häll på buljongen (tärning + vatten), salta och krydda. Koka gulaschen på svag värme tills potatisen är mjuk (men inte mosig), 20-25 min. Tärna falukorven och blanda ner den och låt den bli varm. Strö över persilja. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.