Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God och lättgjord. Lika god dagen efter, även då den varit fryst. Serveras tex. till fläskfilé eller kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg smördeg i en springform. Nagga. Skiva lök och stek den mjuk. Vispa ihop ägg och grädde. Riv potatis grovt. Krama ur vätskan. Blanda ner i grädden tillsammans med lök, kryddor och ost. Häll blandningen i formen, skär bort deg som är ovanför potatisen.
  2. Baka i 45 min 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.