Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Protein- och nötbar

 
Skriv ut

Det här är bars fulla av antioxidanter från bär, bra fetter från kokos, nötter och frön samt lättupptaglig protein från äggvita och vassle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält kokosfett. Hacka nötterna grovt. Blanda ihop alla torra ingredienser i en skål. Rör i äggvitorna ordentligt och häll sen i kokosfett och till sist vattnet..
  2. Lägg ett smörpapper i en liten fyrkantig form, ca 35x25 mm. Tryck ut smeten med handen så att den blir jämn och platt. Den ska fylla hela formen.
  3. Torka den mitt i ugnen i 100 grader ca 20 minuter. Den ska vara torr på ytan när man känner på den. Öppna ugnen några gånger för att släppa ut fukt.
  4. Dela "kakan" på längden och skär varje del i lagom stora bitar så att det blir som avlånga bars.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.