Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prusciutto med ostgömma

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Väldigt uppskattat tilltugg till fördrinken - jättegott och larvigt enkelt. De flesta förväntar sig mozarella eller feta i rullen, men detta blir mycket godare - tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj ruccolan och bred ut den som en bädd på en stor tallrik eller fat.
  2. Dela varje prusciottoskiva i 3-4 delar och skär en liten tärning ost (ca 1-2 cm)
  3. Rulla skinkan runt osten. (inte mer än 1 1/2 varv runt osten)
  4. Stick ev tandpetare i och lägg på ruccolan. Rulla tills skinkan är slut och du fyllt fatet.
  5. Ringla över lite balsamico.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.