Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punsch- och marängbomb

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Vaniljvisp är ett jättebra livsmedel om du vill göra din egen glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg en av bottnarna på det fat som tårtan ska serveras på. Vispa vaniljvispen riktigt tjock. Dela den andra marängbottnen i bitar.
  2. Vispa äggvitorna till fast skum. Tillsätt marängbitar, vitor, punsch till vaniljvispet. Rör försiktigt.
  3. Lägg blandningen ovanpå marängbottnen och forma till en kulle. Skiva jordgubbarna och garnera tårtan med dem.
  4. Gubbarna fäster bättre om man fryser tårtan en stund, tar ut den och därefter garnerar den.
  5. Låt tårtan stå i frysen i minst 4 timmar, gärna över natten.
  6. Ringla över chokladsås när tårtan ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.