Jättegod, med lite extra smak av punsch.
Instruktioner
- Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda mjöl och bakpulver.
Vänd ner det i smeten.
Tillsätt punsch och mjölk.
- Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 x 40 cm.
Grädda mitt i ugnen i 250* ca 5 min.
- Stjälp upp kakan på sockrat papper.
Dra bort papperet papperet som kakan gräddats på.
Täck över kakan med långpannan och låt den kallna.
- Rör matfett och florsocker poröst.
Tillsätt kakao och vaniljsocker.
Rör ner äggulan.
Smaksätt med punsch.
- Bred fyllningen på den kalla kakan och rulla ihop den.
Låt punschrullen ligga kallt en stund innan den skäres i skivor.
Publicerat den
5 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna kakan e ju supergod.. jag har letat efter detta resept i flera år... tappade bort mitt...