Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschrulle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Jättegod, med lite extra smak av punsch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver. Vänd ner det i smeten. Tillsätt punsch och mjölk.
  2. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna, 30 x 40 cm. Grädda mitt i ugnen i 250* ca 5 min.
  3. Stjälp upp kakan på sockrat papper. Dra bort papperet papperet som kakan gräddats på. Täck över kakan med långpannan och låt den kallna.
  4. Rör matfett och florsocker poröst. Tillsätt kakao och vaniljsocker. Rör ner äggulan. Smaksätt med punsch.
  5. Bred fyllningen på den kalla kakan och rulla ihop den. Låt punschrullen ligga kallt en stund innan den skäres i skivor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitas 22 maj 2009

    Denna kakan e ju supergod.. jag har letat efter detta resept i flera år... tappade bort mitt...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.