Jättegoda punschrullar utan kaksmulor.
Instruktioner
- Fyllning:
Riv mandelmassan grovt och lägg i matberedare tillsammans med smör, socker, kakao, havregryn och vaniljsocker. Blanda till en smidig massa och smaksätt med punsch. Ställ i kylen att stelna.
- Marsipantäcke:
Arbeta in karamellfärgen droppvis i den rumstempererade marsipanen till en mild grön nyans. Dela i två lika delar och förvara i plastfolie.
- Kavla ut marsipanen en del i taget mellan två plastfolieark till en rektangel, 10x30 cm. Rulla ut fyllningen till två 30 cm längder, lägg över rullarna på marsipanen.
- Rulla ihop ock tryck till skarven. Skär rullarna i fyra cm bitar och doppa snittytorna i smält blockchoklad.
Publicerat den
6 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ja inte var de gröna inte, men de smakar lika gott för det. Lita knöliga blev de också men det är bara att tugga,svälja och njuta.