Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschrulltårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Suveränt god att bjuda på

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 250 grader, täck en plåt med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver, rör ner försiktigt med vattnet. Bred ut smeten på papperet i ett jämnt lager. Grädda mitt i ugn ca 5 minuter. Rör ihop smör, florsocker, ägg och arrak. Låt rulltårtan kallna under en långpanna och bred sedan på krämen. Rulla ihop och frys in eller lägg i kylen, blir bäst kall.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 12 maj 2010

    Hej! Har bakat din Punschrulltårta idag oj så god den blev . Den får du full pått på. kekke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.