Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Quinoapannkakor med päronsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Wow vilken fräsch och syrlig päronsalsa. Pannkakorna blev matigare med quinoa i, fräck kombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Fluffa upp quinoan med en gaffel. Låt kallna.
  2. Vispa ägg, mjölk, vetemjöl och 2 krm salt till en slät smet. Blanda i quinoan.
  3. Stek pannkakor eller plättar i lite smör eller margarin. Servera med päronsalsa och lite yoghurt. Garnera med mynta.
  4. Päronsalsa: Skala och skär päron i bitar. Blanda citronjuice, vatten, socker och riven ingefära i en kastrull. Lägg i päronbitarna. Koka dem mjuka, ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.