Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberbakelser

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

En saftig långpannekaka som serveras med vispad grädde

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst.
  2. Tillsätt äggen ett i taget.
  3. Blanda ner mandel, mjöl och bakpulver.
  4. Häll smeten i smord och bröad lånpanna, mindre modell, lasagneform.
  5. Lägg rabarber i bitar ovanpå. Grädda 200 grader 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.