Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rädis- och gurksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god sommarsallad till kallt kött eller rökt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa rädisorna och skölj gurkan. Skär rädisorna i ganska tunna skivor och hyvla gurkan tunt. Ta undan några rädisskivor till garnering.
  2. Blanda gräddfilen med salt, svartpeppar, vitlök och den finklipta gräslöken. Rör i gurk- och rädisskivorna. Lägg salladen i en stor skål eller portionsskålar. Garnera med de sparade rädisskivorna.
  3. Grovt bröd i riktigt tunna skivor passar fint till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.