Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rädis- och rödbetssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den färgrika salladen är fylld med underbara och saftiga smaker, utmärkt till robusta kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rödbetorna med en potatisskalare eller vass kniv. Använd plasthandskar för att undvika att få det röda färgämnet på händerna. Skiva rödbetorna så tunt som möjligt och hacka rädisorna grovt. Hacka rödlöken. Blanda rödbetor, rädisor, rödlök, salladsblad och persilja i en salladsskål. Blanda alla salladsingredienserna väl.
  2. Blanda olivolja, vinäger och dijonsenap i en liten skål till en slät dressing.
  3. Häll dressingen över salladen precis före servering. Smaka av med flingsalt och svartpeppar och blanda väl så att kryddorna och dressingen sätter smak på alla grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.