Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk och paprikasoppa

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god med nybakt bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka purjolök och paprika fint bryn i smör och tillsätt kräftfond och grönsaksfond, tillsätt vatten och grädde samt kryddorna, låt det koka upp och salta efter smak tillsätt räkorna och låt dom värmas någon minut. Ät soppan med Marie grahamsbröd eller annat nygräddat bröd, smör och en god ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.