Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkfylld spätta i vinsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel men festlig fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bred ut spättafiléerna och lägg en klick ost på varje filé. Rulla ihop och lägg i en smord form. Salta och peppra. Blanda vin, grädde, fond, limesaft, potatismjöl och gräslök. Häll såsen över fisken. Tillaga i ugnen ca 10 minuter.
  3. Gör under tiden potatismos.
  4. Efter 10 minuter tar du ut fisken och spritsar mos runt formen. Höj ugnstemperaturen till 225 grader och gratinera cirka 10 minuter. Tag ut och garnera med räkor och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.