Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosenröd kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om man vill ha salladen ännu matigare kan man tillsätta en god ost. 330 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta med 1 tsk och peppra med 2 krm kycklingfiléerna, stek dem gyllenbruna i 1 msk smör och 1 msk olja. Sänk värmen och genomstek ytterligare 15 minuter. Skölj och strimla salladslöken. skala rotselleri, äpplen och rödbetor, riv dem grovt. Pressa citronjuicen.
  2. Blanda allt i en bunke med 2 msk olja, 2 krm salt och 1 krm peppar. Toppa salladen med rucola och pepparrot. Skär kycklingen i skivor och servera med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.