Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rosépepparfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har inte smakat än. Men den låter god..

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1.Koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpanna eller vid kastrull. Tillsätt lök, chilisås, soja, senap och rosépeppar. Koka upp och låt sjuda några minuter. Rör samman mjöl och matlagningsgrädde och vispa ner redningen i såsen. Tillsätt pressad vitlök och smaka av kryddningen. Låt koka några minuter till lagom konsistens.
  2. 2.Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. låt margarinet bli ljusbrunt i en stekpanna. Stek filéskivorna 2 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Lägg det brynta köttet i såsen och låt småkoka några minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.