Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rotfruktsomelett med smörgåsröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mättande och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotfrukterna och skär dem i tärningar ca 1x1 cm.
  2. Stek dem i matfettet i en stekpanna tills det blir mjuka.
  3. Vispa samman ägg och vatten. Rör ner gräslöken och kryddorna.
  4. Häll omelettsmeten över rotfrukterna och fortsätt att steka tills omeletten stelnat men har en krämig yta. Stick med en gaffel ner i smeten så att lös smet rinner ner.
  5. Servera omeletten med smörgåsröra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.