Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Selleripuré

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mild puré som pasar bra till rustika rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rotsellerin i mindre bitar. Koka selleribitarna mjuka i lättsaltat vatten.
  2. Häll av vattnet. Mosa med en gaffel. Tillsätt creme fraiche. Kör sellerikrosset med en handmixer eller elvisp till en ganska slät puré. Späd ev med lite vatten till en bra konsistens. Smaka av med smör, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.