Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsfilé

 
Skriv ut

Kan man misslyckas med fläskfilé??

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Vispa ihop 1 dl mellangrädde, 1½ dl grönsaksbuljong, 2 tsk vetemjöl, 2 tsk ljus fransk senap, 2 tsk svensk senap och 1 krm gurkmeja. Koka såsen sakta några minuter. Smaka av med salt och tillsätt 1 msk smör och 2 msk klippt kryddkrasse.
  2. Skär 300g fläskfilé i 1½ cm tjocka skivor och platta ut dem något. Stek skivorna, krydda med salt och peppar. Lägg köttet i såsen och värm.
  3. Servera med klyftpotatis, kokta grönsaker och fransk senap

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.