Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk senapsfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk krämig fläskfilégryta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Bryn i en matsked av smöret i varm panna i omgångar. Salta och peppra.
  2. Finhacka schalottenlöken och fräs den mjuk i resten av smöret. Blanda i senapen och crème fraichen och låt koka upp under omrörning.
  3. Lägg i fläskfiléskivorna och låt alltsammans puttra i knappt 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera genast med ris och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.