Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenröra

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Min egen skagenröra. Jättegod på toast eller till bakad potatis. Jag tycker det är gott med majonnäs men tycker man det blir för mycket vänder man bara på proportionerna mellan majonnäs och gräddfil.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna, det ska var 2-3 dl när dom är skalade. Jag brukar hacka dem, för att det är lättare att äta då men man tappar ingen smak. Spara eventuellt några till garnering. Hacka rödlöken och örterna fint. Blanda ihop alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.