Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En underbar röra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina småräkorna. Tina och skala de större och skär dem i mindre bitar. Men de ska inte hackas. Blanda räkorna med dill och majonnäs, men bara så mycket att den precis binder ihop. Smaksätt med lök, salt, citron och worcestersås. Lägg upp röran och garnera med dillkvist.
  2. Den blir godare om den får stå 1 dygn i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.