Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurslåda

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God kvällsrätt eller till vickning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen och skiva dem.
  2. Lägg äggskivorna i botten på en eldfast form. Gör stuvning på smör, mjöl och gräddmjölk. Tillsätt skaldjuren.
  3. Häll stuvningen över äggen och strö hackad dill över.
  4. Skär brödet i tärningar och lägg dem i smält smör så att de blir indränkta. Lägg brödet ovanpå alltsammans och ställ in i ugnen, 200º, tills allt blir genomvarmt och brödet får fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.