Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skepparens bacongryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smidigt med allt i ett!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp makaronerna. Klipp baconen i 5 cm bitar och stek, ej för hårt. Fräs svampenhårt i fettet som bildats och blanda bacon och svamp tillsammans med makaronerna.Strimla karrén och stek lagom hårt och lägg i grytan. Frös snabbt löken mjuk. Lägg i den tärnade paprikan och fräs snabbt. Lägg alltsammans i grytan, blanda väl och ställ på svag värme. Blanda soyan med ketchup och peppar, häll över i grytanoch låt puttra någon minut under lock. Garnera med klippt persilja.
  2. Servera med grovt bröd och kall öl

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.