Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små pumpacupcakes

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Vem sa att nyttigt inte kan vara gott? Dessa små Rawfood cupcakes har svindlande goda smaker med en hälsosam touch. Glutenfria, laktosfria och äggfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered en minimuffinsplåt med pappersformar.
  2. Mixa ihop mandel, cashewnötter, valnötter, muskot och kanel i en matberedare. Det ska bli ett fint mjöl. Häll över i en skål. Mixa pumpa, dadlar, och vanilj i en mixer tills du får en slät puré. Blanda ner pumpapurén i nötmixen. Blanda väl och tryck ner massan i de förberedda formarna. Ställ in i kylen.
  3. Frosting: Mixa ihop samtliga ingredienser till en slät frosting. Fyll en spritspåse med frostingen och spritsa på varje cupcake. Dekorera med pumpafrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.