Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarpytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till sommarens pytt behöver du färdigkokt kall färskpotatis. Koka dubbelt upp nästa gång när du ändå ska koka potatis och spar i kylen. Då behöver du bara tillsätta somrig kassler, salladslök och champinjoner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna den kokta, kalla färskpotatisen och kasslern. Skär champinjonerna i mindre bitar. Hacka salladslöken.
  2. Fräs champinjoner och salladslök i smör i en stekpanna några minuter. Blanda ner kassler och potatis. Smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.