Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödbets- och zucchinipytt med fårost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Använd säsongens goda grönsaker till en vegetarisk sommarpytt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rödbetor, potatis och zucchini i 1 cm stora tärningar.
  2. Stek rödbetorna i olivolja ca 3 minuter. Tillsätt potatisen och stek ytterligare ca 10 minuter. Blanda zucchinin och stek vidare ca 4 minuter. Salta och tillsätt de hackade örterna.
  3. Lägg upp pytten på tallrikar, smula över fårost och lägg på äggulor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.