Instruktioner
Börja med att koka rödbetorna (förkokta behöver bara värmas 5-10 min i mikron). Tvätta de färska rödbetorna rena och koka dem i lättsaltat vatten ca 20 min. Spola dem hastigt i kallt vatten medan du drar av skalen.
Skrubba potatisen och skär den i tunna skivor (3-5 mm). Stek i lite smör eller olja i en stekpanna på medelvärme. Halvera lökarna och skär dem i grova strimlor. Lägg dem i stekpannan när potatisen stekt i 5 min.
Skär korven i tunna skivor (3-5 mm) och tillsätt den efter ytterligare 3-4 min. Låt allt steka medan du rör om tills potatisen känns mjuk och korven har fått lite färg, ytterligare 15-20 min.
Rör ihop smöret med saften av limen. Servera pytten med varma rödbetor med limesmör som smälter över dem och lite sweet chili-sås vid sidan om.