Grönsaker och färskpotatis med citruston träffar mustig korv med sting.
Satsa på en riktigt god, smakrik korv till den matiga salladen- gärna Italiensk salsiccia.
599 kalorier per portion
39 g fett
16 g protein
44 g kolhydrater
Instruktioner
- Skrubba och halvera potatisen, koka den i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Skala och finhacka löken, skölj och tärna gurkan.
Skölj och kvarta tomaterna, plocka och hacka persilja och oregano.
Blanda lök, gurka, tomat, persilja, oregano och salladsmix.
- Blanda citronjuice, spiskummin och 1 msk olja till en dressing, blanda med salladen.
Låt potatisen ånga av någon minut under hushållspapper.
Tillsätt den till salladen, salta och peppra.
Stek korvarna i 1 msk olja ca 3 minuter per sida.
- Blanda alla ingredienser till kapriskrämen.
Skiva korvarna på snedden och fördela dem över dem ljumma potatissalladen.
Servera med kapriskrämen.
Publicerat den
29 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar