Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarsallad med Italiensk korv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grönsaker och färskpotatis med citruston träffar mustig korv med sting. Satsa på en riktigt god, smakrik korv till den matiga salladen- gärna Italiensk salsiccia. 599 kalorier per portion 39 g fett 16 g protein 44 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och halvera potatisen, koka den i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Skala och finhacka löken, skölj och tärna gurkan. Skölj och kvarta tomaterna, plocka och hacka persilja och oregano. Blanda lök, gurka, tomat, persilja, oregano och salladsmix.
  2. Blanda citronjuice, spiskummin och 1 msk olja till en dressing, blanda med salladen. Låt potatisen ånga av någon minut under hushållspapper. Tillsätt den till salladen, salta och peppra. Stek korvarna i 1 msk olja ca 3 minuter per sida.
  3. Blanda alla ingredienser till kapriskrämen. Skiva korvarna på snedden och fördela dem över dem ljumma potatissalladen. Servera med kapriskrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.